Wrestling fun forum

wwe - tna - roh - raw - smackdown

PříjemPříjem  FAQFAQ  HledatHledat  RegistraceRegistrace  Seznam uživatelůSeznam uživatelů  Uživatelské skupinyUživatelské skupiny  PřihlášeníPřihlášení  PartneřiPartneři  

Share | 

SVR2008

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Goto down 
Jdi na stránku : Previous  1, 2
AutorZpráva
Goja
Instant Classic
Instant Classic

Po?et p?ísp?vk?: 725

Wrestling
Hodnocení uživatele:
99999/99999  (99999/99999)

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Fri Apr 04, 2008 5:02 pm

A SEM piště VŠECHNO ohledně SVR 2008 at tu pak není miliarda topiců Smile kane
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://wrestling.forumv.biz
KingSpade
THA UNHOLY
THA UNHOLY

Po?et p?ísp?vk?: 170

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Sat May 17, 2008 12:19 am

zajímavej počin s tim RR...nechápu jestli to někdo hraje nebo je tak blbej...určitě máš doma slovník tak si to můžeš přeložit co po tobě chtěj a logicky to potom udělat...a jestli si myslíš že to nefunguje tak seš na omylu...jááá uplně v pohodě vyhrál celej RR na legend obtížnost..(a to sem přišel jako první do ringu)
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://juggalo.estranky.cz
CzGilt

Po?et p?ísp?vk?: 2

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Wed Jul 02, 2008 9:04 am

Ahoj mam par dotazu ke hre. Koupil jsem si SvR 2008 (Xbox 360) A jsou věci se kterými si nevím uplně rady.

1) To nejdulezitejší. V manuálu jsem se nedočetl jak v tag team matchi plácnout kolegu. Jednou se to přítelkyni náhodou povedlo ale jinak bez uspěchu. Takze tag jsme nuceny hrát 1vs Tag team...

2) Krom další věc. Rychlejší vstávání. V demu psali tap any button v plny tap buttons repetaneously (nebo jak se to pise) Ackoliv si to umim přeložit nějak postavu nedokažu zrovna rychle zvedat (asi nevím kterej button programatoři nazvali Any :-)
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi
Srf
Forum Admin
Forum Admin

Po?et p?ísp?vk?: 818

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Thu Jul 03, 2008 11:15 am

Like a Star @ heaven Na XBox prěsně něvím jak je to s ovládáním... takže ti asi moc neporadim.

Like a Star @ heaven Na tu druhou otázku ti odpovím jasně, pokud tě na začátku zápasu někdo srazí k zemi, nění problém vstát rychle... ale pokud už trěba 15 minut hraješ a tvuj wrestler je značně vysílenej, je jasný že to chvíly potrvá a tak ti nezbejvá nic jinýho než opravdu mačkat co se dá. Někdy to opravdu trvá šíleně dlouho...

Naposledy upravil Srf dne Thu Jul 03, 2008 10:48 pm, celkově upraveno 1 krát
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://wrestling.goo-boys.com
KingSpade
THA UNHOLY
THA UNHOLY

Po?et p?ísp?vk?: 170

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Thu Jul 03, 2008 3:01 pm

tak takovýhle příspěvky mě vždycky pobaví.. lol! lol!

Za prvé: tagneš s partnerem tak že prostě dojdeš k němu držíš stále šipku k němu a zmáčkeš A...a doufej že ovládání na xbox je stejné jako na PS..a jestli né tak zkoušej dál..a to že ses to nedočet se ani nedivím oni nejsou nuceni psát každou kravinu do manuálu

Za druhé: tam po tobě prostě chtějí abys mačkal jakékoliv (toe to slovo "ANY") tlačítko opakovaně...nejlepší způsob je toho mačkat kolik se dá...a SRF ti dobře napsal že když padne únava na tvojeho wrestlera tak je asi jasné že nevyskočí jak rybka...
Návrat nahoru Goto down
Zobrazit informace o autorovi http://juggalo.estranky.cz
CzGilt

Po?et p?ísp?vk?: 2

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Thu Jul 03, 2008 10:55 pm

Kingspade: Jak jsem rikal prelozit si to umim. Odpoved uz jsem zjistil behem dneska. To vstavani neni az tak v tom any jako v tom jak rychle se to macka (cim rychleji tim driv vstane. Pouhy opakovany mackani nedela nic (krom toho je potreba jeste pohnout packou v nekterym smeru) Mimochdem v tomhle stylu bych cekal odpoved spis nez lol lol. smat se umim taky jen to neni moc konstruktivni kdyz nekdo chce radu

Co se tyce tagu skusim hned jak se zitra dostanu z prace. Myslel jsem si ze se to dela tak ale moc to nefungovalo. (i kdyz pri necem podobnym se to pri ty jedny situaci povedlo.
Návrat nahoru Goto down
mclama

Po?et p?ísp?vk?: 1

PříspěvekPředmět: Re: SVR2008   Tue Aug 10, 2010 8:39 pm

Nazdar,mám od kámoše SmackDown vs RaW na PC!!(PC! :-D) a nevím jak je přesně ovládání .. kkdyž hraju,tak vypadám jako tak trošku z monkey

jak je ovládání? D je úder S je chycení a A je že vylezu z ringu? W je označení hráče a E taky? .. a jak plácnu spoluhráče aby mě vystřídal? kámoš to myslím nemá origoš,takže to je bez manuáluu .. díky za rady
jo a ještě,jak se dělaj tzv "Zakončováky" ui Reye Mistera vim,ae jinak ne .. diky za rady ohledně ovladani,pokud by někdo chtěl,může se rozepsat kliidne podobronějí.A odkazy taky pomůžou
Návrat nahoru Goto down

SVR2008

Zobrazit předchozí téma Zobrazit následující téma Návrat nahoru 
Strana 2 z 2Jdi na stránku : Previous  1, 2

Povolení tohoto fóra:Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru
Wrestling fun forum :: Wrestling Forum :: Wrestling Games-